Wanneer je even niet meer weet hoe je je huis het beste kan inrichten, dan kan je het beste naar interieuradvies Woerden gaan.  + Light & Living is een samenwerking tussen, Annelies Havinga van Annelies Woonadvies en Constance Dolmans van Serendipity Interiors. Zij weten als geen ander wat ervoor nodig is om je huis in te richten. 

Een tijd terug hebben wij onze woning ook door deze dames laten inrichten en tot de dag van vandaag hebben wij er nog steeds heel veel plezier mee. 

Met één woord, geweldig!

Af en toe kijk ik op de website van + Light & Living omdat je hier ook de nodige spullen kan bestellen, zoals:

  • Verf
  • Behang
  • Wandbekleding
  • Accessoires
  • Verlichting

Eigenlijk teveel om op te noemen, daarom kan ik je alleen maar adviseren om zelf op deze website van interieuradvies Woerden te gaan kijken. Of beter nog een bezoek te brengen aan de winkel en showroom in Woerden. Deze showroom die samen wordt gedeeld met Interieur Collectief Woerden, heeft een oppervlakte van 450 m2.  Hier kan je de bijzondere mix van kleuren, texturen, vormen, sfeer en warmte beleven en wie weet kan je dat straks in je eigen huis ook. Wij zijn enorm tevreden over ons interieur in huis en hopen hier nog jaren plezier aan te beleven.