plaatje-nieuw - kopieZit je momenteel zonder werk en ben je op zoek naar een baan als timmerman? Dan hebben we speciaal voor jou verschillende vacatures ter beschikking. Wij hebben steeds nieuwe projecten bij bouw- en aannemingsbedrijven en zijn dan ook steeds op zoek naar gedreven en enthousiaste timmerlieden, afbouwtimmerlieden, renovatietimmerlieden en betontimmerlieden. Ben jij een van deze en op zoek naar werk? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog met ons contact op.

 

balk-bg-haldu2

 

Als het gaat om het leveren van vakkrachten in de bouw en techniek zijn wij dé leverancier, waar wij veel ervaring hebben als het gaat om het werven, selecteren en plaatsen van timmerlieden. Grote opdrachtgevers als Van Wijnen en Dura Vermeer zijn continu op zoek naar versterkingen als het gaat om gekwalificeerde timmerlieden. Daarnaast kun je erop rekenen dat je wekelijks uitbetaald wordt waar het normaal is dat je maandelijks loon ontvangt. Ben jij een flexibele en zelfstandige timmerman? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkomschrijving timmerman

  • Verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig aanleggen en verwijderen van bekisting
  • Plaatsen van eenvoudige bewapening
  • Het aanbrengen van beveiligingen
  • Aanbrengen van sparingen
  • Kleine sloopwerkzaamheden
  • Stelwerkzaamheden uitvoeren van profielen en kozijnen

Daarnaast kun je als geen ander tekeningen lezen en maatvoeren is een pre. Je zult werkzaam zijn door heel Nederland en we zijn op zoek naar allround timmermannen.

Geïnteresseerd in een baan als timmerman? Solliciteer dan direct en je hoort zo snel mogelijk van ons.

automobiel-de-bruijn