Ben je op zoek naar een nieuwe baan als lasser? Je werkt graag voor grote en betrouwbare organisaties die in heel Nederland zitten? Wil je daarnaast je salaris wekelijks stipt op je rekening gestort hebben? Dan moet je zeker eens de website van Haldu bezoeken, want deze staat boordevol vacatures voor lassers!logo (1)

Op zoek naar enthousiaste en professionele lassers

Voor verschillende projecten is Haldu altijd voor techniek- en installatiebedrijven door heel Nederland op zoek naar enthousiaste en professionele met aantoonbare ervaring. Denk je dat je aan deze voorwaarden voldoet? Schrijf je dan snel in via de website van Haldu.

Wat veel mensen niet weten is dat Haldu dé leverancier van specialisten in de bouw en techniek is en dit al meer dan 10 jaar. Zo zijn bedrijven zoals Ballast Nedam, Dura Vermeer, Croon en Wolter en Dros altijd op zoek naar gekwalificeerde lassers.

Schrijf je vandaag nog in

Haldu Groep is altijd op zoek naar flexibele en zelfstandige lassers die het team van onze opdrachtgevers willen versterken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat je snel aan de slag kunt met je nieuwe baan. Bezoek daarom vandaag nog onze website voor een vacature lasser.