Als je eenmaal aan de slag gaat met je huis, dan zul je wel herkennen dat er eerst het een en ander verwijderd moet worden. Het ‘een en ander’ is misschien nog wat bagatelliserend in ons geval overigens, want we hebben het gehele huis moeten strippen. Het moge overduidelijk zijn dat er hier in onze woning al sinds de jaren zeventig zo goed als niets meer gebeurd is aan de inrichting en alles was hopeloos verouderd.

Expertise in de werkzaamheden

Een van de projecten waar ik op in zou willen gaan, betreft het linoleum verwijderen. Ook al zijn wij beiden vrij handig, die was een klus die we maar al te graag uit handen gaven, en wel aan het bedrijf Zeb den Uyl, dat zich heeft toegespitst op vloerrenovatie. Voor sommige dingen moet je gewoon echt de professionals inschakelen, wil je ervoor zorgen dat het tenminste goed uitgevoerd wordt. Het is een hele klus, het linoleum verwijderen, en het vergt zo’n specifieke expertise dat het niet iets is waar wij onszelf graag aan waagden.

Een grondige beurt voor je woning

Tijdens het proces hebben we enkele foto’s geschoten van de mannen van Zeb den Uyl in actie en ook opmerkelijk is het resultaat dat er uiteindelijk vandaan kwam, want niet alleen verwijderde deze firma ons linoleum maar ook gaven ze ons er een prachtige vloer voor in de plaats, een waar we nog vele jaren plezier aan zullen kunnen beleven. Daarom: dit bedrijf is echt een aanbeveling voor als jouw huishouden ook wel een grondige beurt kan gebruiken!