In onze kringen vind je natuurlijk vele andere ontwerpers en architecten, want je trekt toch naar elkaar toe – en bovendien ontmoet je soms ook mensen uit het wereldje die je insluit in je persoonlijke kring. Zo hebben wij een vriendengroep van tien personen, alle stellen, met wie we interesses en denkbeelden overeenkomen. Samen zijn we al dikwijls op vakanties geweest en inmiddels zal het er voor ons in het aankomende jaar heel anders uit gaan zien, nóg specialer.

Een eigen vakantiehuis? Laat dromen uitkomen in dit nieuwe jaar!

Met oud en nieuw kondigde een van deze stellen namelijk aan een stuk grond te hebben gekocht waarop de komende maanden een eigen huis gebouwd gaat worden. Let wel, ze gaan hun eigen huis bouwen Oostenrijk, daar waar wij altijd op wintersport gaan met z’n allen. Als de architecten die zij zijn belooft het een heel bijzonder huis te gaan worden en bijgevoegd aan dit artikel enkele foto’s van wat de potentie is van een eigen huis, en dan zeker als je in de mogelijkheid bent dit zelf te bouwen, in Oostenrijk. Natuurlijk was het die avond het onderwerp van gesprek – soms wat technisch, aangezien we allemaal in de materie zitten, waarvan we je een recapitulatie zullen besparen. Het is natuurlijk fantastisch dat zij in 2015 hun dromen laten uitkomen, een lichtend voorbeeld voor ons allen ook vooral nú te gaan leven en dit niet uit te stellen. Wat is jouw voornemen voor dit nieuwe jaar?

Nog enkele tips: wil je zelf ook een huis bouwen in Oostenrijk, neem dan eens contact op met de organisatie MountainImmo. Deze organisatie kennen wij uit eigen ervaring en we zijn er erg over te spreken. De dingen die zij voor elkaar weten te krijgen, dat is gewoon ongekend. Niet alleen ondersteunen zij je in advies, desgewenst, maar ook in de daadwerkelijke realisatie van je dromen.