Onze dochters willen graag een speelkamer, nou ja, wij hebben de ruimte hiervoor en dus hebben mijn man en ik dit voor de dames helemaal in orde weten te maken. En dan ga je op zoek naar leuke ideeën met de meiden op internet. En zo kwamen wij per toeval terecht op deze site. Hier waren de meiden direct al enthousiast dat ik er eigenlijk vrij weinig meer op had in te brengen en dus ben ik eens met Paul Dekkers contact gaan zoeken en al snel waren wij wat heen en weer aan het mailen. Uiteindelijk is het een echte meiden zolder geworden met erg mooie muurschilderingen die de zolderkamer dan ook echt helemaal een boost hebben gegeven, hiermee bedoel ik dat je hier nu graag wilt zijn. Onze zolder diende hiervoor niet meer dan een opberg kamer, maar eigenlijk is dit natuurlijk zonde als je je bedenkt dat je je kinderen er op deze manier echt een erg groot plezier mee kunt doen. En daarom is het zeker een aanrader om eens op deze site te kijken als je ook een kamer hebt welke hard toe is aan een mooie verfraaiing. http://www.pauldekkers.com/muurschilderingen.html

 1-Voorplaat-kids-Finding-Nemo-264x180 thumb_toscaanse_tuinwand-264x180 projects

Paul Dekkers maakte mijn woning af

Ik had nooit gedacht dat Paul Dekkers ervoor kon zorgen dat mijn woning weer een woning werd die helemaal af was. Paul Dekkers zorgen ervoor dat hij met zijn kwast toch een ruimte voor mijn dochter kon maken die er perfect uitzag en nu nog steeds is het prachtig als ik de kamer binnen kom dat ik er toch nog even na moet kijken wat Paul Dekkers heeft gemaakt. Ik ben toen via het internet op zoek gegaan naar iemand die ervoor kon zorgen dat de kamer van mijn dochter een prachtige ruimte werd waar mijn dochter graag wou zijn zonder dat ze zou zeuren. Ik ben via het internet met Paul Dekkers in contact gekomen en binnen enkele dagen was het al geregeld dat Paul Dekkers langs zou komen om er een mooie muurschildering te maken. Tot op de dag van vandaag is het prachtig en ben dan Paul Dekkers ook ontzettend dankbaar voor wat hij heeft gemaakt op de kamer van mijn dochter. Paul Dekkers komt eerdaags weer langs bij mij om voor in de woonkamer ook nog een muurschildering te maken waardoor dan ook echt iedereen het kan zien hoe mooi het is.