Standaard

Als je een Refurbished kantoormeubilair wilt gaan kopen, zal de meeste producten op elkaar lijken. Dat komt omdat ze op deze manier uit de fabriek kwamen. Je kunt natuurlijk wel aanpassingen aan verrichten, maar hoofdlijnen zullen hetzelfde zijn.

Gebruikssporen

Zoals bij elk hergebruikt product, kan er gebruikssporen op komen. Het is niet erg schadelijk, maar het kan wel erg frustrerend zijn. Als je een hergebruikt product wilt kopen die helemaal geen sporen bevat van zijn vorige eigenaar, dan moet je meer betalen voor een product. Je kunt ook een gok nemen en een goedkoper product nemen, maar de kans is dan wel aanzienlijk groter voor een miskoop.

Luxe

Doordat je keuze maakt om een refurbished product aan te schaffen, zal je dan ook niet de nieuwste ontwikkelingen terugvinden in je product en zal je product gebreken tonen vergeleken met het nieuwste model.

Accessoires

Als je een Refurbished kantoormeubilair aanschaft, weet je niet wat de staat is van de meegeleverde accessoires. Het kan voorkomen dat de accessoires al beschadigd zijn of gebrekkig. Dit is zeer moeilijk aan te tonen bij je aanbieder.

Betrouwbaar

Net zoals elk gebruikt product, zal het op een gegeven moment gaan slijten. Dat gebeurt buiten en binnen van het product. Als je dat niet onderhoudt, zal het stoppen met werken en dan ben je gedwongen om het te vervangen of niet meer gebruiken. Dat is iets wat je wilt voorkomen natuurlijk. Maar als je een refurbished product aanschaft, heb je niet altijd de mogelijkheid om het product te ontleden en goed bestuderen. De juiste aanbieder kiezen is het dan het belangrijkst, ook al betekent het dat je dan meer moet betalen voor hetzelfde product. Voor kwaliteit betaal je nou eenmaal meer.