Wist u al dat infraroodsauna goed zijn tegen spanning en stress, maar daarnaast ook een heilzame werking hebben! Bijvoorbeeld (sport)blessures en spierpijn verdwijnen na een ontspannen sessie. Bovendien, helpt een infraroodsauna ook psoriasis, reuma en artritis te verminderen. Tevens geeft het ook een rustmomentje bijvoorbeeld na een lange dag werken. Zijn dit niet al genoeg redenen om een sauna direct aan te schaffen? Dan is dit het moment!

Infrarood sauna

Voldoende keuze in infrarood sauna’s

Bodyfit levert een breed aanbod aan infrarood sauna’s in verschillende prijsklassen. Dus heeft u een klein budget, maar wilt u toch een sauna aanschaffen? Dan bent u bij Bodyfit aan het juiste adres. Al onze infrarood sauna’s zijn van hoogstaande kwaliteit en kunnen gemaakt worden naar uw wensen qua grootte en materiaalsoorten. Het behoort hiernaast ook de mogelijkheid om een infrarood sauna in een tuinhuisje te plaatsen! Heeft u bijvoorbeeld een tuinhuisje waar u niets mee doet? Heeft u ruimte binnen of buiten uw huis waar u niets mee doet? Wij weten hier wel raad mee!

infrarood sauna

Advies

Wees goed voor uw lichaam, verwen u zelf en wacht niet langer! Voor advies kunt u altijd bij ons in de showroom langs komen! Ook kunnen wij altijd bij u langs komen om de mogelijkheden te bekijken om de sauna te plaatsen. Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw wensen en ideeën uit te werken en u te informeren over de mogelijkheden, aangepast op uw budget. Voor een gericht adviesgesprek kunt u ook een afspraak bij ons maken!