De slotenmaker is een van de oudste beroepen in de wereld en Nederland. Het waren immers de slotenmakers die met de sloten kwamen voor deuren en ramen. De sloten werden allemaal met de hand gemaakt en zo was elke slot ook vrij uniek. We zijn nu die tijd al heel lang voorbij maar de slotenmaker speelt nog steeds een grote rol in onze samenleving.

Slotenmakers in Den Haag

In Den Haag bestaan er nog slotenmaker bedrijven die al eeuwen bestaan. Die zijn van zoon tot zoon doorgegeven. Het is toch wel bijzonder dat een slotenmaker Den Haag Loosduinen uit 1800 of zelfs nog langer terug nog bestaat. Veel diensten uit die tijd bestaan al niet meer en de bedrijven al zeker niet. Toch zijn er nog wel een aantal slotenmaker Den Haag Loosduinen uit die tijd dat nog bestaan. Dit geven ze dan ook trots aan. Het is ook iets om trots op te zijn. Een bedrijf dat door zoveel generaties door is gegeven.

Passie voor het werk

Deze slotenmaker Den Haag Loosduinen hebben dan ook echt passie voor het werk. Ze kennen hun vak in en uit. Nog belangrijker ze gaan met de tijd mee want ze willen natuurlijk dat hun bedrijf nog eeuwen na hun blijft bestaan.

 

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

http://www.slotenmaker-denhaag.nu/

https://uwslotenmaker.nl/

http://www.slotenmakerdenhaag.co/