kunstgras tuin

Eigenlijk is je tuin altijd netjes, de planten en bloemen staan er in de zomer fantastisch bij. De kleuren komen je tegemoet wanneer je de tuin in loopt, echter blijft het grasveld wel achter met kale plekken en stukken niet mooi meer zijn door het zwembad wat in de tuin heeft gestaan. Wil je hier voorgoed vanaf, en zomer en winter een mooie groene tuin dan is kunstgras tuin zeker aan te raden. Kunstgras is ook ideaal voor spelende kinderen, op deze manier wordt het gras ook niet beschadigt. 

kunstgras tuin

Realistisch gras

 

Kunstgras tuin is vandaag de dag niet meer te onderscheiden van echt gras, door de vele soorten heb je voor elk budget wel een mooi soort gras bij grasengroenkunstgras.be. Voordeel is ook dat het niet uitmaakt wat voor tuin je hebt, strakke lijnen of traditionele tuinen met ronde vormen het is allemaal mogelijk. Ook wanneer je kantopsluitingen nodig hebt voor de ronde vormen, is dit mogelijk. Eigenlijk kun je voor het complete plaatje terecht bij het bedrijf, kijk voor meer informatie in de webshop.

 

Geschikt voor het hele gezin

 

Spelende kinderen, een rennende hond, of speeltoestellen waar kinderen heerlijk op kunnen klauteren en klimmen. In een kunstgras tuin is alles mogelijk, want het kunstgras is overal tegen bestand. Spelen je kinderen vaak op klimtoestellen, dan is het verstandig om valdemping onder het kunstgras aan te laten brengen. Dit zorgt ervoor dat de val gebroken wordt mochten kinderen van het klimtoestel afvallen. Omdat de ondergrond is aangetrild van het kunstgras, kan dit pijn doen als je valt.