De mozaïek tegels zijn te onderscheiden in drie verschillende types. U heeft namelijk de honinggraat, de vierkante steentjes en de kiezelsteentjes. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende stijlen. Zo heeft u bijvoorbeeld mozaïek dat komt met een betonlook of steentjes die een natuurlijke look hebben. Alles is mogelijk wanneer u kiest voor de mozaïek tegels van Tegels33.nl. Mozaïek tegels voor de beste prijs bij Tegels33.nl. Bekijk het aanbod en kies welke type mozaïek tegels u binnenkort gaat leggen in uw badkamer. Meer informatie over mozaïek? Bekijk hieronder de historie van mozaïek tegels.

Mozaïek bestaan al erg lang. De oudste sporen van mozaïek die wetenschapper hebben gevonden zij van zo’n 5000 jaar geleden. In die tijd werd het mozaïek van kleine stukjes steen en klei gemaakt. De idee achter mozaïeken is de loop der jaren hetzelfde gebleven. Tegenwoordig is mozaïek toepassen in de badkamer – of een andere ruimte – wel eenvoudiger geworden. Zo zijn er nu mozaïeken die op netten worden geplakt met allemaal kleine steentjes en zo een ‘tegel’ worden. Door de verschillende kleuren mozaïek te combineren, kunt u allerlei stijlen maken. Wees vooral creatief met mozaïek en u krijgt een fantastisch eindresultaat!

Ik hoor u denken: “Waarom tegels?”. Tegels hebben enorm veel voordelen. Om er maar een paar op te noemen: Tegels nemen geen stof op, ze zijn enorm hygiënisch, erg eenvoudig te onderhouden, ideaal om te combineren met vloerverwarming en gaan een leven lang mee. Wilt u tegels bestellen? Dan raden we u zeker Tegels33 aan! Bij hun kunt u kiezen uit een geweldige collectie van verschillende tegels zoals de mozaïektegels en vele anderen. Met een aanbod van meer dan 2000+ tegels (meer dan 100 mozaïektegels), is er voor iedereen een gewenste tegel te vinden. Wacht niet langer, bekijk het compleet aanbod door online de webwinkel te bezoeken en bestel meteen de gewenste tegels.