bruin_853_2Het aanschaffen van de Tapijttegels in mijn huis, was een keuze die uiteindelijk alleen maar voordelen heeft opgebracht voor mij en mijn kinderen. De Tappijttegels van Magic Carpets zijn namelijk perfect voor kinderen om op te spelen, vanwege het feit dat het tapijt een geluiddempende werking heeft, zodat mijn onderburen niet meer naar boven hoeven te komen om te klagen over mijn rennende kinderen. Niet alleen mijn kinderen kunnen de bron van lawaai zijn, maar ook mijn vrouw en ik kunnen enige overlast leveren aan de medebewoners in onze portiek, bij het bezoek van vrienden en familie. Het tapijt verlaagde namelijk ook het gehorige effect dat een televisie of speaker, of zelfs onze eigen stem met zich mee kan brengen. Bovendien zijn de tapijttegels een zeer comfortabele en prettige ondergrond om mijn blote voeten overheen te flaneren.

bruin_grijs_856_2
Het gemakkelijke gebruik van de tapijttegels

Vergeleken met andere vloerbedekkingen, zijn de Tappijttegels van Magic Carpets veel praktischer om zelf aan te leggen en te verwijderen. Het is ten opzichte van normaal tapijt namelijk eenvoudiger te plaatsen in de ruimte waar ik de tegels wil hebben, omwille van het feit dat de Tapijttegels per tegel een kleiner oppervlakte innemen dan bij andere vloerbedekkingen, zodat er minder in de tegels gesneden hoeft te worden. Mijn kinderen kiezen er niet altijd voor om boven hun bord te eten, dit zorgt natuurlijk voor het morsen van hun mayonaise bij hun patatjes. Wanneer dit gebeurt, hoeft alleen de bevuilde tegel te worden opgepakt en schoongemaakt.

lichtblauw_851_2