Omdat ik mijn badkamer vernieuwd wilde hebben, ben ik opzoek gegaan naar badkamer Alphen aan den Rijn. Zo kwam ik al snel op de website terecht van klusbedrijf Michel Vooijs terecht. Ik besloot om een afspraak te maken om een vrijblijvend offerte op te laten maken door dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming kwam bij mij thuis om te kijken wat de werkzaamheden allemaal zou zijn. Deze medewerker noteerde netjes alles wat mijn wensen waren en hoe ik het ongeveer wilde hebben. Ook dacht deze medewerker mee met mij en vertelde wat misschien beter was voor mijn badkamer. Hierdoor kreeg ik meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Hij maakte een offerte op voor mij en deze viel mij zo mee dat ik meteen een afspraak maakte, zodat zij konden beginnen met mijn badkamer. De klusjes mannen van deze ondernemer, kwamen allemaal op tijd en gingen zeer vakkundig aan het werk. Ook werkte zij best snel en na een week was mijn badkamer helemaal klaar.

Loodgieter

Goed werk en daarom zeer tevreden

Door dat ik badkamer Alphen aan den Rijn in typte op het internet, heb ik nu een droom badkamer. Dankzij het bedrijf van Michel Vooijs is alles zeer afgewerkt en kan jij zien dat het door deskundige is gedaan. Voor de prijs hoef jij het ook niet te laten. Dus zoek jij een klusbedrijf voor jouw woning, binnen of buiten, neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf. Jij zult hier geen spijt van krijgen.

badkamer