43Beiden houden we best van luxe, dat is een confessie om echt met de deur in huis te vallen. Toen we dit huis kochten, hebben we daar natuurlijk goed op gelet. Gelijk wisten we al dat we het naar onze eigen hand wilden zetten, en wat beter dan een kei op het gebied van architectuur en een kei op het gebied van het interieur daarvoor te hebben? Zo keken we naar de ruimtes, bijvoorbeeld of we muren konden wegbreken voor een extra ruime badkamer, en hoe de lichtinval in de ruimtes was.

Uitbouw van de badkamer

2Om even bij de badkamer te blijven, we hebben gekozen deze te plaatsen op een uitbouw van het huis en aangezien het een plat dak heeft, hebben we daar grote lichtkoepels geplaatst. Zo zit je alsnog in de privacy en ben je volledig geweerd van pottenkijkers, maar wel heb je een heerlijk natuurlijke omgeving als je in bad ligt, een prachtige lichtinval die het badderen gelijk een stuk specialer maakt.

Genieten van echte luxe

44We hebben gekozen voor een Sanitair Online bubbelbad omdat deze distributeur heel voordelig is. Je vindt er alle A-merken, maar dan voor een C-keuze prijs. Het was echt een bijzonder goede ontdekking, toen we op onze speurtocht over het web waren en we deze website tegenkwamen. Neem het Sanitair Online bubbelbad van onze keuze, dit is een RIHO – echte kwaliteit dus. En toch betaal je er niet ruim 1800 euro voor, zoals de adviesprijs voorschrijft, maar nog geen duizend euro. Een netto besparing van ruim achthonderd euro dus, tel uit dat voordeel. Van dit soort dingen moet je het wel echt hebben als je aan het verbouwen bent, zo kun je jezelf immers veel besparen – en tóch genieten van echte luxe!